Kartë memorje dhe lexues karte

71rybvqqy5l__ac_
71rybvqqy5l__ac_60730814_307886063851xassoaswl__ac_sy200_mobilemate-uhs-i-usb-3-0-microsd-reader-writer-featured2_jpg_thumb_1280_1280

MobileMate USB 3.0 microSD Card Reader Kodi i produktit:SDDR-B531-GN6NN

Lexues kompakt dhe i qëndrueshëm i kartave Shpejtësi transferimi UHS-I deri në 170 MB/s

10 € secili


3 Produkte në shportë
Bli tani