ekspres-ariete-1366-picasso
ekspres-ariete-1366-picassowhatsapp_image_2022-03-24_at_3_14_57_pm536620-4

Ekspres Picasso Kodi i produktti: 1366

Makineri ekspresi Picasso - mjaft moderne dhe kompakte. Linjat e saj moderne e bëjnë atë të përsosur për çdo kuzhinë,si dhe përmasat e saj të vogla e bëjnë atë një aleat ideal për hapësira të vogla. Ideja perfekte e dhuratave gjithashtu.

73 € secili


36 Produkte në shportë
Bli tani
Fuqia : 850w; Presioni i Ujit: 15bar; Kapacieteti i Depozites: 0.9L; Garanci 24 muaj